joi, 8 ianuarie 2009

Iertare, va rog!

A fost o perioada nebuna, nebuna. Am facut radio. Nebunia a durat doar citeva luni dar a fost intensa ca o iubire de adolescenta. N-am fost in stare sa ma impart si sa continuu sa fiu si aici cu voi. Imi pare rau. Sincer! Apoi...stiti cum se intimpla. Cind nu vorbesti mult timp cu un prieten, te blochezi si iti e jena sa-l mai cauti. Cam asta s-a intimplat. Plus ca am fost dominata brusc de autocenzura. Nu stiam daca tot ce vreau sa va spun are suficienta importanta ca sa merite sa scriu. Am revenit si le multumesc celor care au scris desi eu disparusem in ceata. Vreau sa incerc sa fiu aici des, cit de des pot.

S.

8 comentarii:

mihaela spunea...

buna seara si la multi ani!
Sunt peisagista prietenilor tai si ne-am cunoscut acum doua veri cand le-am amenajat gradina.
ma bucur ca ai blog, astfel am reusit sa te contactez in legatura cu o problema, si anume: am comandat de pe amazon un laptop, iar la Biroul de Schimb Internatioanl ( BSI) a fost trecut cu 3 kg mai usor( din totalul de 4 kg)si asa a ajuns la OP de unde trebuia ridicat( aangajatii pareau destul de familiarizati cu astfel de situtii, recomandau doar simple reclamatii la BSI unde nr de telefon nu era alocat.
Pe aceasta cale as dori sa trag un semnal de alarma in legatura cu talhariile care sunt facute de catre autoritatile romane.
Cred ca asta ar merita facut public, sa fie luate masuri pentru ca sistemul sa nu mai fie atat de slab.
Multumesc pentru atentie, toate cele bune,
Mihaela

pasarea adevarului spunea...

Te-am iertat desi nu mi-ai gresit cu nimic.
Si noi, de aici plecati am fost un pic,
Pe ici pe colo, fiecare cu treburi importante,
Ce nu sufereau amanare si oarecum stresante.
De scris poti scrie orice, va fi bine,
Fie doar si prin simplu fapt ca-i scris de tine.
Fie el doar si un singur punct, va fi examinat,
Va fi pus sub lupa si aprig comentat,
De comentatori nostri aflati la fata locului,
Sau in spatele lui, nu conteaza.
Da-ne un subiect sa vezi cum il comentam de nu se vede.
Atat de aiurit va fi ca nu se va mai vedea nici pe sine.
Dar cel mai mult noi vrem sa te vedem pe tine
Ce ne mai scri.
Sa auzim de bine.

Alessandra Stoicescu spunea...

Mihaela,
vad ce putem face cu cazul tau.
Pasare,
incerc sa scriu mai des.Tocmai faptul ca orice scriu o sa fie aprig comentat ma blocheaza un pic.
Dar uite ca sunt tot aici:-0

Anka spunea...

Buna seara
Noi am deschis un magazin in Baneasa Shopping City (impropriu spus pentru ca este de fapt o pastila pe mijlocul culoarului de la parter), se numeste Doamna M, in care incercam sa promovam produse deosebite, diferite de ceea ce stiti ca exista pe piata (accesorii de imbracaminte: accesorii de par, bijuterii cu cristale Swarovski in metale nepretioase, care nu seamana deloc cu ce exista etc).
Vreau sa va fac o invitatie la magazinasul nostru (al meu si al mamei mele) si va mai rog sa va grabiti pentru ca nu stim daca rezistam mult pe piata. Produsele ii surprind pe romani.
Va multumesc
Anka

Unknown spunea...

Buna seara,
Bine te-am gasit, Sandra!
O idee stralucita acest "prime time"!
Un gand frumos pentru un suflet deosebit...
Toate cele bune!

Tina spunea...

Buna seara si felicitari pentru tot ce faci de aici din Resita, sa auzim numai de bine!

Unknown spunea...

buna ziua am si eu o problema serioasa cu baietelul meu de numai 11 zile are o broblema grava la inimioara vam trimis si niste date si diagnosticul copilului va rog ajutatima si pe mine sa salvez viata copilului meu va multumesc

Unknown spunea...

demnitatea umana macar ar trebui sa primeze demnitatii profesionale, care, sincer, nu stiu care este la tine, caci numai jurnalism nu faci pentru un amarat de job care nu reprezinta viata in esenta, pentru a nu mai face asemenea fake-uri de emisiuni ca aceasta cu Ponta din 19.07.2014, pentru ca adevarul este ca a vazut toata lumea ca si el si ministrul lui de finante au fost total nepregatiti si neprofesionisti, nu inteleg de ce se chinuie sa mai salveze aparentele. important de retinit ca nu sunt basist si nu am facut politica niciodata, dar gradul de incompetenta si de nepasare de la varful politicii noastre este extrem de ridicat iar tu si cei ca tine contribiuti masiv la deteriorarea romaniei si a noastra in general prin acoperirea murdariei in scopuri oneroase sau a evitarii condamnarii patronului vostru